WIJ ZIJN

KOETJE

Naast dat we 7 dagen per week geopend zijn tot uiterste sluitingstijden wordt het Koetje-team op de woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag versterkt door onze DJ's! Of je nu jong, oud, blauw of roze bent: Café Koetje staat garant voor geweldige avonden en nachten! Ons café is ook te boeken als unieke feestlocatie, zowel binnen als buiten onze openingstijden. Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden!

ONS VERHAAL

DERK KOETJE

Derk Koetje begon 25 jaar geleden met het opbouwen van café Koetje. Het doel? Hét feestcafé in de regio worden. Inmiddels is café Koetje een begrip in Amersfoort. Een horecazaak waar de teamspirit hoog is en waar werkplezier hoog in het vaandel staat. Bij Koetje is iedereen welkom, zolang er maar wederzijds respect is. Het is Derk zijn missie om Koetje 364 dagen per jaar ‘the place to be’ te behouden.

“Ze zullen me weg moeten dragen”

JASPER MOERDIJK

Bij Koetje en J&D siert 365 dagen per jaar de regenboogvlag de gevel, uit overtuiging. Beide cafés moeten volgens Jasper een veilige plek voor iedereen zijn, ongeacht gender of voorkeur. Iedereen is welkom en daar zal Jasper samen met zijn team elke avond opnieuw zijn best voor doen. Waar hij echt blij van wordt? De positieve energie die in Koetje hangt. Elke avond moet een feestje zijn waar echt iedereen blij van wordt. 

“Waar ik van geniet is dat gasten allemaal het gevoel hebben erbij te horen en samen een gezellige tijd hebben”